ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 3.144.151.106
Astazi: 25.04.2024
07:02

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Decembrie » 2 » Exercitii cardio pentru acasa
02:55
Exercitii cardio pentru acasa
Exercitii cardio pentru acasa
Exercitiile aerobice sau cardio sunt acele tipuri de activitati care implica sustinut o gama cat mai larga de muschi, in mod constant. Activitatile cardiovasculare folosesc drept combustibil grasimea depusa. Asta inseamna ca ard calorii din depozitele de grasime si nu din carbohidratii care se gasesc in sistemul sanguin. 

Pe langa faptul ca reprezinta una dintre cele mai bune metode de a slabi, exercitiilor cardio au beneficii extraordinare pentru sanatatea ta:

- iti intaresc inima si sistemul circulator
- cresc capacitatea pulmonara
- reduc riscul de aparitie a bolilor cardiace
- previn hipertensiunea arteriala, hipercolesterolemia si aparitia diabetului
- reduc stresul si te ajuta sa dormi mai bine


Prin urmare, daca vrei sa slabesti, activitatile cardio, precum alergat, inot sau mers pe bicicleta sunt ideale. Astfel de activitati pot fi realizate in mod deosebit in aer liber, la sala de fitness sau la bazinul de inot, dar exista si alte tipuri de exercitii cardio pe care le poti face chiar si acasa. Secretul este sa le acorzi jumatate de ora in fiecare zi sau cel putin de trei ori pe saptamana.  Iata cateva astfel de activitati: 

Sari coarda!


Este foarte simplu sa iti pui toti muschii la treaba. Ai nevoie numai de o corda de sarit, asa cum probabil ca aveai in copilarie. Saritul corzii te ajuta sa scapi de multe calorii, destul de repede, plus ca o jumatate de ora de sarit in fiecare seara sau dimineata elibereaza hormonii care iti ofera o stare de bine si senzatia ca esti plina de energie. 

In afara de asta, saritul corzii lucreaza zonele problematice in cazul femeilor: fesele, coapsele si pulpele. Gasesti aici cateva exercitii simple de sarit coarda .

Danseaza!


Poti slabi si te poti distra de minune, in acelasi timp. Dansul activ si sustinut, pe muzica antrenanta, lucreaza o gama foarte larga de muschi, in functie de miscarile tale. O "sedinta" de dans de 30 de minute face minuni pentru silueta ta si te binedispune instant. Iata un tip de dans cardio "organizat", care iti lucreaza cele mai importante grupe musculare:

 

Alearga pe loc


Desi suna foarte ciudat, alergatul pe loc este o metoda simpla de a slabi si de a te mentine in forma, in lipsa altor tipuri de activitati si exercitii. Daca nu ai timp sa alergi in parc sau sa mergi la sala si nu iti permiti sa cumperi un stepper, aceasta metoda este solutia ta. Este foarte simplu, nu ai nevoie de niciun fel de echipament special sau alte lucruri costisitoare. 

In plus, pentru o astfel de activitate atat de simpla si atat de eficienta  nu mai poti gasi scuze de genul "nu am timp", "nu am echipament" etc. Iar daca esti dependenta de televizor, nimic nu te impiedica sa "mimezi" alergatul uitandu-te la emisiunea ta preferata.

Sari!


Pana si topaitul de colo-colo te ajuta sa slabesti! Numai sa vrei! Asaza o banda sau o sfoara pe podea si sari de o parte si de cealalta a ei, fie cu cate un picior, fie cu ambele picioare in acelasi timp. In filmuletul de mai jos iti sunt prezentate cateva tipuri de sarituri, dar si ordinea si ritmul in care sa le efectuezi: 


Категория: Divertisment | Просмотров: 558 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: Exercitii cardio pentru acasa | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]