ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 3.149.254.35
Astazi: 19.04.2024
23:15

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dori ca sa-ti faci studiile in Romania ?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » Fitness
AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 03.04.2013, 10:40 | Categoria: Fitness

Alergare este un mod perfect si gratuit pentru a arata bine. Nu este nevoie de echipament special sau un loc amenajat pentru alergare, doar incaltaminte sport sau adidasi. Aproape in trei anotimpuri din patru poti sa alergi pe strada. Alergare este utila si eficienta in tratarea multor boli. Efortul in sine nu este un medicament sau un leac, ci un efect indirect asupra stresului, al sistemului nervos central si cardiovascular. Are un efect pozitiv asupra intregului organism!

alergarea

AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 11.11.2012, 11:14 | Categoria: Fitness

antrenamentul lui Arnold Antrenamentul lui Arnold pentru un piept gigantic

Antrenamentul lui Arnold si importanta geneticii

In afara de bicepsii sai legendari care il faceau imbatabil in timpul concursurilor in pozitia de dublu biceps in fata, Arnold era recunoscut si pentru extensia toracica din lateral, unde cutia sa toracica imensa reusea sa-l puna si mai mult in valoare pectoralii uriasi.

AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 05.11.2012, 19:55 | Categoria: Fitness


sfaturipractice 4 sfaturi practice pentru incepatoriSfaturi practice pentru a nu renunta

Ai decis ca e momentul sa te antrenezi serios. Ca si tine, alte sute de tineri din Romania iau aceasta decizie poate chiar in aceeasi zi. Este important sa stii niste lucuri pentru a nu te lovi de dificultatile inerente unei asemenea decizii, motiv pentru care ti-am pregatit cateva sfaturi practice care sper ca te vor ajuta.

Spre exemplu, o statistica dintr-o tara vestica ne informeaza ca, la inceputul fiecarui an, vreo 2 milioane de oameni se apuca de culturism sau de fitness, dar pana vine vara 90% dintre ei deja s-au lasat de sport.

Este deci important sa te asiguri ca nu vei deveni si tu o parte a unei statistici, alaturi de cei care nu au fost in stare sa se tina serios de hotararea luata. Iata 4 pasi care-ti vor fi de folos:

AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 13.05.2012, 23:10 | Categoria: Fitness

Intotdeauna, pe langa carne si lapte, oul este mentionat ca o excelenta sursa de proteina de calitate superioara. De fapt, in momentul in care au aparut primele concentrate proteice, ele erau comparate cu proteina din ou considerata superioara celorlalte surse naturale.

Chiar si in anii ‘90, adica la zeci de ani dupa ce concentratele proteice se impusesera, mai exista o firma care vindea in SUA pudra din albus de ou pentru practicantii culturismului iar produsul era promovat de Dorian Yates.

AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 29.01.2012, 12:01 | Categoria: Fitness

  • Acest tipaplecari laterale cu gantere sunt un exercitiu pentru muschii oblici  de exercitiu va solicita in principal muschii oblici(externi si interni) si dintatul anterior. Dupa cum bine stiti, abdomenul e de obicei trecut cu vederea, sau privit doar din ratiuni de estetica. Pe langa aceste aspecte, trebuie mentionat faptul ca muschii abdomenului indeplinesc multe alte functii pentru organism, altele decat cele mentionate mai sus, spre exemplu, ajuta la mentinerea si protejarea organelor interne, participa la diferite acte si actiuni fiziologice(expiratie, etc).
  • In cazul in care nu stiati, peretele abdominal e compus din urmatorii muschi: muschiul drept abdominal, muschiul oblic extern, muschiul oblic intern si muschii transversi. Miscarile pe care acestia le efectueaza sunt de flexie a toracelui pe coapse si acoapselor pe torace(muschiul drept abdominal), de rasucire si inclinare laterala(muschiul oblic intern si extern), iar prin insertia acestora pe apofizele spinoase ale vertebrelor lombare, muschii transversi mentin si securizeaza lordoza lombara fiziologica.

1 2 3 »