ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 54.224.118.247
Astazi: 19.10.2018
07:27

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dori ca sa-ti faci studiile in Romania ?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Iulie » 30 » Găgăuzia a aprobat diploma de bacalaureat de tip propriu
08:41
Găgăuzia a aprobat diploma de bacalaureat de tip propriu
Găgăuzia a aprobat diploma de bacalaureat de tip propriu
poză simbol

Comitetul Executiv al Găgăuziei, în conformitate cu ordinul Adunării Populare, a aprobat modelul diplomei de BAC de tip propriu care va fi decernat absolvenţilor autonomiei care au primit note negative la disciplina limba şi literatura română în luna iunie al anului curent, scrie gagauzia.md


Cu toate acestea, în conformitate cu hotărîrea APG, a fost formată comisia pentru sesiunea repetată la examenul limbii de stat. 24 de absolvenţi prezenţi la examen care au ca scop continuarea studiilor, vor primi diplomele de tip nou până pe data de 1 august.

În decursul şedinţei Comitetului Executiv, bașcanul  Mihail Formuzal, și-a exprimat regretul că toate propunerile Găgăuziei privind crearea condițiilor pentru absolvenții UTAG pentru studierea limbii române și susținerii examenelor au fost respinse de Ministerul Educației.

Amintim că, anterior, bașcanul Găgăuziei Mihail Formuzal declarase că de anul viitor, Autonomia va emite absolvenţilor propriile diplome, în care nu vor fi incluse notele de la examenul de BAC la disciplina limba română, asta după ce mai mulți absolvenții din UTAG au picat examenul la Limba și literatura română.

Totodată, Ministerul Educației anunțase că absolvenții de liceu din Găgăuzia, care au luat calificativul „insuficient” la examenul de Limba şi literatura română, vor primi certificate de confirmare a finalităţii studiilor liceale, care le vor oferi posibilitatea să acceadă doar la studii în învăţămîntul profesional şi mediu de specialitate.
Категория: Divertisment | Просмотров: 207 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: Găgăuzia a aprobat diploma de bacal | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]