ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 13.59.243.194
Astazi: 18.04.2024
16:03

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Decembrie » 20 » Timeline pentru toţi utilizatorii Facebook
01:00
Timeline pentru toţi utilizatorii Facebook
Timeline pentru toţi utilizatorii Facebook

Profilul Timeline este disponibil deja tuturor celor peste 750 milioane de utilizatori ai Facebook. Aceştia şi-l pot instala doar accesând pagina cronologiei.


Recent Facebook a lansat noul model de profil pentru libera utilizare de către toate persoanele înregistrate pe reţeaua de socializare. Astfel, doritorii îşi pot amenaja cronologia cum le este mai comod. În partea de sus a paginii poate fi instalată o imagine reprezentativă, care poate avea dimensiuni destul de mari.

Noul profil este mai simplu în utilizare datorită aranjamentului dar şi a designului. Astfel, toate imaginile, stările şi videoclipurile răspândite de-a lungul timpului pot fi vizualizate în 2 coloane. Cei care doresc să-şi includă mai multe date din viaţa lor, o pot face foarte simplu.

În acelaşi timp, caragiale.ucoz.com  anunţă că şi utilizatorii de iPhone pot trece deja la profilul Timeline. Acesta este un pic mai restrâns pentru telefoanele cu iOS însă oferă tot aceleaşi utilităţi şi avantaje ca pentru cei care stau pe calculator.

caragiale.ucoz.com  precizează că Timeline a fost lansat de Facebook pe la sfârşitul lunii septembrie. Iniţial, modelul de profil era disponibil doar dezvoltatorilor de pe Facebook. Până acum, compania lui Mark Zuckerberg nu a făcut publice date statistice referitor la câte persoane deja utilizează Timeline.

Категория: Divertisment | Просмотров: 513 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: Timeline pentru toţi utilizatorii F | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]