ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 18.227.190.93
Astazi: 25.04.2024
17:26

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2012 » Ianuarie » 20 » Tinerii au descoperit un nou mod de a face sex. Cat de intimi sunt adolescentii de astazi
16:45
Tinerii au descoperit un nou mod de a face sex. Cat de intimi sunt adolescentii de astazi




Multa vreme tinerele cupluri si-au aratat devotamentul si afectunea prin diverse modalitati: biletele, schimbandu-si diferite obiecte personale cum ar fi inele sau bratari.

Insa era digitala a dat nastere unui obicei mult mai intim. A devenit la moda in randul tinerilor sa-si exprime afectiunea unul fata de celalalt impartasindu-si parolele de e-mail, Facebook sau alte conturi on-line.

 

Uneori, fetele si baietii chiar isi creaza parole identice si isi permit unul altuia sa citeasca e-mail-urile si mesajele personale. Ei stiu ca asta implica riscuri pentru ca in cazul in care o relatie s-ar finaliza, cele doua persoane ar putea ajunge sa-si faca rau folosind secretele unul impotriva celuilalt, insa sunt dispusi sa-si asume acest risc.

 

"Este o dovada de incredere”, a spus Tiffany Carandang, o eleva de la un liceu din San Francisco, care a schimbat parolele cu prietenul ei. "Nu am nimic sa-i ascund si nici el mie. Stiu ca niciodata nu va face nimic care sa-mi strice reputatia”. 


Rosalind Wiseman, care a studiat felul in care adolescentii utilizeaza tehnologia si este autoarea cartii"Queen Bees and Wannabes”, in care parintii sunt sfatuiti cum sa-si ajute fetele sa supravietuiasca adolescentei, spune ca schimbul de parole este similar sexului.

 

"Schimbul de parole este perceput ca fiind interzis pentru ca este, in general, descurajat de adulti si implica vulnerabilitate, la fel ca si in cazul sexului”, a spus Rosalind Wiseman.

Alte ştiri despre: sexadolescentiretea de socializare
Категория: Dragoste & Sex | Просмотров: 848 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: Tinerii au descoperit un nou mod de | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]