ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 18.188.108.54
Astazi: 20.04.2024
12:06

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Decembrie » 6 » Prezentare
17:09
Prezentare

     Salut dragi prieteni , acesta este primul meu articol pe care il voi publica pe aceasta pagina web, zilele acestea  prin cap a trecut o idee pe care doresc sa o impartasesc cu voi, in special celor care sunt pasionati de salele de forta si mai bine zis de corpul lor personal. 




    Imi aduc aminte ca cind prima data am intrat in sala de forta.... a fost ceva exceptional, nustiu mereu am  avut atractia acesta fata de un corp frumos si sanatos.Cind am inceput a  fregventa  sala aveam 62 kg si nu aveam habar de antrenamen nimic, eram varza in totul pur si simplu apucam de fiare si trageam credeam ca totul se face cu cit mai mult tragi insa realitatea este cu totul alta si foarte dezamagitoare pentru unii (incepatori).



    Dupa ce aveam deja vechimea de o  "luna" am inceput sa cunosc si eu adevarata taina a frumusetii. Atunci pentru prima data am creat cu un prieten foarte bun prima mea programa de antrenament care consta din 3 antrenari pe saptamina (Lunea, Miercuri , Vinerea).Dragi prieteni incepind aceasta etapa a vietii mele eu am simtit cum ma schimb. Intradevar pentru o persoana incepatoare este foarte greu sa observi schimbari  , insa mereu a fost asa ca tu nu iti observi schimbarile insa cei din jur le vad destul de bine.Cel mai bine pentru a vedea aceste schimbari sunt de a crea o axa cronologica dotata cu fotografii. Si eu am facut asa ceva si abia acuma am observat schimbarile, recunosc ca nu am fregventat sala de forta regulat si imi pare foarte rau pentru aceasta dar oricum schimbari sunt. In prezent am 82 kg si sunt foarte multumit pentru mine dar mereu mai am ceva de lucrat la corpul meu. 



    Mult stimati incepatori  va recomand daca incepeti o programa anumita nu renuntati la ea dupa 2-5 saptamini  pentru ca rezultatele se vad dupa minimum 4-6 luni :) Imi pare rau sa va spun dar asta e, incepeti cu exercitiile de baza. Nu complicati si nu fortati ca exista riscul sa va traumati! Incepeti de la cele mai mici greutati nu incercati sa folositi toate discurile din sala... nu fiti egoisti !
   Dragii mei sper ca in viitor toate articolele publicate de mine sa va ajute si daca aveti ceva intrebari nu ezitati sa lasati comentarii,promit raspund la toti.
Pa pa ... antrenament placut. :) 

Категория: Fitness | Просмотров: 635 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: antrenament, sala, prezentare, Forta | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]