ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 3.12.155.100
Astazi: 06.05.2024
11:08

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dori ca sa-ti faci studiile in Romania ?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Iunie » 4 » Vezi aici de ce e bine să mănânci cireşe
21:54
Vezi aici de ce e bine să mănânci cireşe
Vezi aici de ce e bine să mănânci cireşe

Gustoase, dar şi foarte sănătoase, cireşele sunt vedetele verii. Nu lăsa să treacă sezonul fără să te bucuri de savoarea lor.


Datorită conţinutului mare de apă (70%), cireşele sunt un excelent diuretic, depurativ şi laxativ. Una sau două zile de cură de cireşe reprezintă o veritabilă detoxifiere a corpului, înlesnind eliminarea deşeurilor şi toxinelor din organism, potrivit unica.ro.

Cireşele sunt recomandate reumaticilor, persoanelor care suferă de gută, artrită, obezitate sau de constipaţie, celor cu litiaze renale şi biliare, dar şi diabeticilor, deoarece conţin predominant zaharuri uşor de asimilat de către aceştia.

Pentru că sunt bogate în minerale (fier, calciu, fosfor, magneziu, potasiu), cireşele sunt ideale pentru persoanele, anemice, cu stări avansate de oboseală şi pentru copiii cu probleme de creştere. Conţinutul de magneziu le recomandă drept un excelent sedativ şi antidepresiv. Cireşele stimulează organismul şi au o acţiune favorabilă asupra imunităţii naturale, având şi o funcţie de reglare a aparatului digestiv, în special a fermentaţiei intestinale.

Fiind o sursă bogată de antioxidanţi şi de vitaminele A, B şi C, cireşele împiedică îmbătrânirea prematură a pielii şi întreţine ţesuturile (tegumente, mucoase, epitelii).

Категория: Divertisment | Просмотров: 374 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: cireşe | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]