ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 54.235.4.196
Astazi: 21.04.2019
08:50

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Iulie » 27 » (video) Postul CSI „MIR”: „Toată Moldova vorbește limba română”
09:44
(video) Postul CSI „MIR”: „Toată Moldova vorbește limba română”
(video) Postul CSI „MIR”: „Toată Moldova vorbește limba română”

„O sută de absolvenți ai liceelor din UTA Găgăuzia au obținut note sub cinci la disciplina „limba de stat”. Locuitorii autonomiei găgăuze vorbesc două limbi: găgăuza și rusa. Iar limba română, vorbită de toată țara, este studiată în școli ca limbă străină. Așa începe reportajul postului interstatal „MIR”, a cărui filială de la Chișinău a fost condusă pe timpul guvernării comuniste de controversatul jurnalist, actualul deputat PCRM, Constantin Starâș.


Acesta a devenit cunoscut prin loialitatea față de PCRM dar și prin critici dure la adresa opoziției de atunci, astăzi partide din Alianța pentru Integrare Europeană. În 2009, odată cu venirea la putere a AIE, directorul reprezentanţei Companiei MIR în Republica Moldova, Constantin Starâş a fost demis de către Guvern . Funcția i-a revenit jurnalistului Ion Terguţă.  Atunci, premierul Vlad Filat a declarat că ceea ce s-a întâmplat și se mai întâmplă la „MIR” nu trebuie să mai aibă loc.


Compania interstatală de televiziune „MIR” a fost creată în 1992, prin acordul statelor CSI, având scopul de a reflecta cele mai importante evenimente politice, sociale și economice din spațiul postsovietic, formând, astfel, un spațiu informațional comun. 

„MIR” emite doar în limba rusă, sediul și conducerea companiei fiind la Moscova. Postul de televiziune este finanțat din contribuțiile anuale de la bugetele statelor membre. Compania are filiale în 9 state, Moldova fiind unul din ele.

Категория: Divertisment | Просмотров: 213 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: (video) Postul CSI „MIR”: „Toată Mo | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]