ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 3.14.141.17
Astazi: 19.05.2024
04:19

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dori ca sa-ti faci studiile in Romania ?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Aprilie » 22 » It's all about attitude :)(:
09:51
It's all about attitude :)(:

It's all about attitude :)(:

     De la o vreme incoace sint tentata de cartile psihologice si cautind ceva de acest gen pe net am gasit-o pe urmatoarea: "Atitudinea este totul" de Jeff  Keller.
     " Era ora unu dupa-amiaza si Sarei ii era foame. Lucrase cu spor citeva ore la birou si se hotarise sa ia o gustare la o cafenea din apropiere. Citeva ore mai tirziu, a intrat in cafenea Sam. Si el era in pauza de masa. Sam s-a asezat la o masa aflata la citiva metri de Sara. In acea dupa-amiaza pe Sara si pe Sam i-a servit aceeasi chelnerita. Fiecare client a asteptat cam la fel de mult pina cind chelnerita a luat comanada. Fiecare dintre ei si-a primit masa in jurul aceleiasi ore. Fiecaruia i-a fost servita mincare bine-gatita, hranitoare. Si fiecare a asteptat aproximativ la fel de mult pina cind chelnerita le-a inminat nota de plata. Dar aici asemanarile se sfirsesc. Sara intrase in cafenea zimbind, pasind vesel si cu o perspectiva pozitiva asupra lumii. Acest lucru era evident pentru toata lumea. Limbajul trupului si atitudinea ei ii reflectau optimismul. Sara a luat o masa delicioasa, a schimbat citeva cuvinte placute cu chelnerita si s-a intors la serviciu cu bateriile incarcate. Pe de alta parte Sam intrase incruntat in cafenea. Arata de parca ar fi mincat muraturi toata dimineata. Parea coplesit si incordat.Limbajul trupului sau spunea: ''Nu te apropia!". S-a suparat ca nu i-a fost luata comanda imediat. S-a declarat nemultumit de timpul prea lung, necesar pentru a-i fi servita masa. S-a plins de calitatea mincarii si a fost furios ca nu si-a primit nota imediat. De ce au avut Sara si Sam experiente atit de diferite? Fiecare a fost tratat exact in acelasi fel. Concluzia este urmatoarea: Sara vede lumea din prisma unei atitudini pozitive. Sam vede lumea prin prisma unei atitudini negative..."
    George Bernard Shaw spunea: '' Este mai bine sa te mentii curat si stralucitor; tu esti fereastra prin  care trebuie sa vezi lumea".  Si deoarece toti sintem diferiti, vedem lumea in mod diferit. Si aceasta diferenta este rezultatul atitudinii noastre. Cineva se ascunde de ploaie in casa si nu iese din ea pina nu apare soarele, in timp ce o alta persoana va iesi fara umbrela pentru a sari dintr-o baltoaca in alta, bucurindu-se de viata indiferent de vremea de afara.
    Atitudinea este arbitrul succesului nostru. Daca ne dorim o viata de vis, nu avem decit sa o traim asa cum o visam, savurind din plin aspectele ei pozitive, multumind pentru ce avem si lasind la o parte ingratitudinea...
 Good night...

Made by Domnika 
Категория: Divertisment | Просмотров: 458 | Добавил: Domnika_Digori | Теги: About life | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]