ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 18.119.253.93
Astazi: 27.04.2024
02:30

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dori ca sa-ti faci studiile in Romania ?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Noiembrie » 4 » Something about fashion
10:31
Something about fashion

Something about fashion



First of all moda nu înseamnă glamour, ci mai degrabă confort îmbinat cu stil. Să fii fashionable nu înseamnă să te îmbraci neapărat ca modelele din revistele glossy, ci să porți ceva care îți reliefează calitățile fizice, totodată dezvăluind personalitatea ta. Să fii în pas cu moda nu înseamnă să te gonești după acele textile, accesorii, încălțăminte care la un moment dat predomină pe piață, în magazine, sau în jurnale (după cum spune sora mea), {dacă optezi pentru ele, riști să fii ordinar} dar să te regăsești într-un anumit stil, care te avantajează din toate punctele de vedere, care este accesibil pentru buzunarul tău și care corespunde mediului în care lucrezi sau te afli. Dacă sunt în vogă skinny jeans, aceasta nu înseamnă că o doamnă de afaceri (cît de tînără n-ar fi ea) îi va îmbrăca la serviciu, doar pentru a fi ”la modă”. Dacă va fi trendy încălțămintea cu tocuri de 20 cm, acesta nu înseamnă că eu, făcînd parte din rîndurile mignonelor (domnișoare scunde), mă voi cățăra pe ei doar pentru ca lumea să spună ”Vai, ce pantofi frumoși ai!!!”. Oamenii trebuie să mă aprecieze pe mine ca persoană, nu pantofii sau hainele pe care le port. Anyway, trebuie să arăt bine...
Moda nu înseamnă să îmbraci o fustă mini și să urci pe tocuri înalte, împopoțată din cap pînă-n tălpi cu bijuterii și o față cu cîteva straturi de make up, pentru ca seara să ieși în club, să-ți faci poze, apoi să le încarci pe rețelele de socializare. Moda nu înseamnă să alergi după haine, și să ai creier neted, fiindcă ție nu-ți pasă de studii și nici nu știi ce înseamnă să mai citești vreo carte. Moda nu înseamnă să știi cum să dansezi din seară pînă în dimineață și să nu obosești, în schimb să nu știi cum să porți o conversație în așa mod încît să arăți cît de inteligentă ești. Modă nu înseamnă să știi ce e în vogă astăzi, însă să nu ai habar de bunele maniere și etică.
Ca să fii în vogă trebuie să ai bunul gust, buna educație, rațiune și desigur stil. Ca să fii trendy trebuie să fii originală, pozitivă și să ai charmul tău. Ca să fii fashionable nu trebuie să arunci pumni de bani pentru niște haine care la anul viitor vor fi out of vogue, trebuie să-ți cizelezi aptitudinea de a asorta, de a combina accesorii, haine, încălțăminte. O profesoară de-a mea spunea că oamenii care sunt adepți ai stilului clasic, sunt mereu in fashion, pentru că acesta e veșnic, el nu se demodează nicicînd.

                                   
                                 
                                   

Sursa: www.domnyka.blogspot.com
Категория: Divertisment | Просмотров: 481 | Добавил: pur_adevarul | Теги: Something about fashion | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]