ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 3.84.186.122
Astazi: 19.01.2019
19:40

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Iulie » 27 » Studiu: Pe ce loc e sexul în topul preferinţelor femeilor
09:51
Studiu: Pe ce loc e sexul în topul preferinţelor femeilor
Studiu: Pe ce loc e sexul în topul preferinţelor femeilor

Femeile preferă să navigheze pe internet în loc să facă sex, acesta este rezultatul unui studiu realizat de Women at NBCU, o companie care se ocupă de cercetări de piaţă. Cercetarea a fost realizată pe bărbaţi şi femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 54 de ani, din Statele Unite ale Americii.


Pentru a ajunge la această concluzie, experţii au rugat voluntarii participanţi la studiu - atât femei cât şi bărbaţi - să realizeze o listă cu trei activităţi fără de care nu ar putea trăi o lună. Rezultatele au arătat că ambele sexe nu pot supravieţui în acest interval de timp fără să folosească internetul sau să doarmă. Diferenţele dintre cele două categorii de subiecţi au apărut abia la al treilea punct, unde bărbaţii au ales sexul, iar femeile au optat pentru a face duş.


Aceste rezultate arată faptul că femeile sunt tot mai pasionate de tehnologie, activitate ce are un aspect masculin. Pentru a întări această constatare, studiul mai arată că 54% dintre femei au un smartphone, spre deosebire de 46% dintre bărbaţi. În plus, 75% dintre respondente au menţionat că şi-au downloadat mai multe aplicaţii pe smartphone, comparativ cu 67% dintre bărbaţi. Mai mult de atât, 44% dintre femei au un Nintendo Wii, spre deosebire de 41% dintre bărbaţi.

"Cercetarea noastră arată că trei sferturi dintre femei sunt tot mai pasionate de ceea ce înseamnă mediul on-line şi tehnologia specifică acestui domeniu. Ba mai mult de atât femeile au început să îşi dezvolte o adevărată pasiune pentru domeniul on-line, astfel că era de aşteptat ca această categorie de consumatori să îşi schimbe nevoile. Potrivit rezultatelor, femeile sunt tot mai atrase de mediul on-line", spune Melissa Lavigne-Delville, reprezentantă a companiei.
Категория: Divertisment | Просмотров: 228 | Добавил: Doros_Viorel | Теги: Studiu: Pe ce loc e sexul în topul | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]