ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 18.118.148.178
Astazi: 26.04.2024
15:58

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Categoriile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Noiembrie » 10 » Top 6 lucruri pe care sa le faci inainte sa termini liceul
01:00
Top 6 lucruri pe care sa le faci inainte sa termini liceul
Top 6 lucruri pe care sa le faci inainte sa termini liceul

Anii de liceu zboara adesea mai repede decat ti-ai dori tu. Inainte ca macar sa iti dai seama, te trezesti in prag de absolvire, gata sa iti iei ramas bun de la o perioada grozava din viata ta. Pentru a fi cu adevarat pregatit pentru o noua etapa, iata 6 lucruri pe care sa le faci inainte sa termini liceul!


 

1. Invata, invata, invata!

Suna ca un sfat enervant primit de la profi si parinti, insa este cat se poate de binevenit. Fara sa iti iei macar bacalaureatul, nu ai prea multe sanse sa iti cladesti un viitor promitator. In plus, liceul este cea mai propice perioada pentru a pune bazele unei educatii solide pe care doar o vei slefui in facultate si ulterior.

 

2. Munceste

In timpul vacantelor de vara, nu ar strica sa iti cauti un job part time specific varstei tale. Poate iti permit ai tai sa mergi sa lucrezi la mare sau poate iti cauti ceva mai aproape de casa - un job de chelner, barman la o terasa, xeroxman etc. La ce iti va folosi? In pofida a ceea ce ai putea crede, un job te va invata sa apreciezi valoarea banilor munciti, te va responsabiliza si te va pregati pentru locurile de munca "adevarate" de mai tarziu.

 

3. Fa voluntariat

Pe langa influenta pozitiva pe care voluntariatul o poate avea asupra sanselor tale de a fi admis la o facultate in strainatate, acesta te va ajuta, intocmai ca un job, sa acumulezi o multime de cunostinte - practice si teoretice - sa iti faci prieteni si sa afli mai multe despre tine si despre ceea ce iti doresti sa faci in viitor.

 

4. Planifica-ti cariera

Indiferent prin ce metode, este important ca, inainte de a termina liceul, sa iti dai seama, in mare, incotro vrei sa te indrepti din punct de vedere profesional. Acorda-ti timpul necesar luarii unei astfel de decizii si nu ezita sa te razgandesti ori de cate ori simti nevoia, pana cand stii cu certitudine ce cariera iti doresti sa urmezi.

 

5. Informeaza-te asupra sexului

Educatia sexuala nu este o materie raspandita in licee, desi ar trebui sa faca parte din programa curenta a acestora. Sfaturi de tipul "cea mai buna metoda contraceptiva este absenta sexului" nu prea mai functioneaza, de aceea, asuma-ti controlul si responsabilitatea asupra corpului, sanatatii si a vietii tale sexuale si informeaza-te temeinic referitor la sex, chiar inainte sa devii activ. Spre exemplu, centrele de planning familial ti-ar putea intinde o mana de ajutor in acest demers.

 

6. Adopta un stil de viata sanatos

Inainte de boom-ul declansat de mediatizarea prezentei E-urilor in alimentele consumate zilnic, cei mai multi oameni nu dadeau foarte mare importanta mancarurilor si stilului de viata practicat. Insa, o data cu constientizarea pericolului pe care il reprezinta cele mai multe alimente din comert, dar si a lipsei activitatii fizice, propune-ti, inca de pe bancile liceului, sa adopti si tu un stil de viata mai sanatos. Obiceiurile bune cultivate de timpuriu iti vor fi de folos in facultate, cand vei trai pe contpropriu si vei face singur alegeri privind alimentatia si prezenta sportului in viata ta.

Категория: Divertisment | Просмотров: 637 | Добавил: pur_adevarul | Теги: Top 6 lucruri pe care sa le faci in | Рейтинг: 4.8/4
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]