ZEOS

Adresa de Ip a dvs.: 100.26.182.28
Astazi: 15.09.2019
12:28

Student pentru experimente

Suntem o grupa de studenti cu dorinta de a impartasi toate cunostintele noastre cu voi! Noi va dorim succes la examene:)
Harta site-ului Contact Pagina Principala
Deschide-Inchide anunturile

Publicitate

Invata Online

Invata acuma online. Invata calculatorul tau !

Ultimile materiale

Vremea de acasa

Materiale intimplatoare

Partenerii nostri

Ultimile Comentarii

Autorizare

Oaspete
Esti in grupa "Oaspeti"


Oaspete suntem bucurosi ca esti aici, acum e timpul ca sa te loghezi.

Acceaseaza

Publicitate

SEO sprint - максимальная раскрутка сайтов!

Sondajul nostru

Ai dat vreodata mita?


Publicitate

Publicitate

Facebook

Click

Statistica

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0


free counters
Free counters
Главная » 2011 » Decembrie » 02
AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 02.12.2011, 02:55 | Categoria: Divertisment

Exercitii cardio pentru acasa
Exercitiile aerobice sau cardio sunt acele tipuri de activitati care implica sustinut o gama cat mai larga de muschi, in mod constant. Activitatile cardiovasculare folosesc drept combustibil grasimea depusa. Asta inseamna ca ard calorii din depozitele de grasime si nu din carbohidratii care se gasesc in sistemul sanguin. 

AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 02.12.2011, 02:52 | Categoria: Dragoste & Sex

Persoanele care includ în rutina lor zilnică şi exerciţiile fizice au parte de vieţi sexuale mai reuşite, potrivit unui studiu realizat de oamenii de ştiinţă australieni. 

Cercetatorii au relevat o conexiune între condiţia fizică a unui individ şi nivelul de testosteron şi adrenalină din organismul său: "Există dovezi conform cărora un nivel crescut de testosteron şi adrenalină, atât în corpul bărbaţilor, cât şi în cel al femeilor, duce la o creştere direct proporţională a libidoului", a declarat Chris Jones, şeful departamentului de fiziologie a clinicii Nuffield Health.

"Dacă faci exerciţii în mod regulat vei avea o condiţie fizică foarte buna, vei fi mai sănătos şi vei avea mai multă încredere în fortele proprii, prin urmare vei putea aborda cu mai multă uşurinţă persoane de sex opus", spune Sapan Sehgal, instructor la London Fields Fitness Studios.

AutorAutor: Doros_Viorel | DataData: 02.12.2011, 02:48 | Categoria: Divertisment

Stomac facand zgomoteOamenii încearcă să înțeleagă de ce scoate stomacul nostru diverse zgomote de atât de multă vreme încât până și grecii aveau o denumire pentru aceasta:borborygmi. Cuvântul se vrea a suna precum zgomotul scos de stomac. Aşadar, de ce scoate stomacul tău  zgomote?